Ouderraad

Wij zijn een club van 11 enthousiaste ouders, die naast hun dagelijkse drukke werkzaamheden, tijd inzetten voor de school van hun kind (eren). Dit zijn Bauke Georg, Inge Klein, Anouk van Aken (penningmeester), Carolien van der Ploeg, Mona Scheerder, Annet Pouwels, Xandra Hulshof, Karin Gerritsen, Mariska van Sloten, Simone Gerrits en Mirian Becking (voorzitter).

Elk jaar bieden wij ondersteuning bij allerlei jaarlijks terugkerende activiteiten, zoals Schoolinformatieavond, Sinterklaas, Kerst, Carnaval, Pasen, Koningsspelen, Avondvierdaagse, Musical en sporttoernooien waar OBS Hagen aan deel neemt. Daarnaast zijn er in de loop van het jaar diverse andere activiteiten waar wij bij ondersteunen.

Voor deze activiteiten is de ouderraad afhankelijk van de ouderbijdrage die jaarlijks aan alle ouders wordt gevraagd. Van deze bijdrage worden allerlei zaken bekostigd, zoals koffie/ thee tijdens ouderavonden en drinken voor alle kinderen tijdens de verschillende activiteiten, kerstversiering, sint benodigdheden etc.

De meeste van ons zijn werkende ouders en zoals u begrijpt is het niet mogelijk om als ouderraadslid altijd bij alle activiteiten aanwezig te zijn. Vanuit het team wordt er daarom wel eens een beroep gedaan op andere ouders om te helpen bij een activiteit.