Doetinchemse Avond4daagse

Ook dit jaar loopt OBS Hagen weer mee met de Doetinchemse Avond4Daagse! We lopen van maandag 13 mei t/m vrijdag 17 mei 4 avonden 5 km per avond. Helaas is de 5 km door te weinig vrijwilligers bij de Avond4Daagse organisatie de enige optie.

Startlocaties

  • Maandag 13 mei: Prisma Dichteren om 18:00 uur
  • Dinsdag 14 mei: De Bongerd De Huet om 18:00 uur
  • Woensdag 15 mei: Rustdag
  • Donderdag 16 mei: Graafschap stadion om 18:00 uur
  • Vrijdag 17 mei: Stadhuisplein om 18:30 uur (!LET OP, een half uur later dus)

Wij je met ons meelopen?

Vul dan het digitaal inschrijfformulier in via de knop op deze pagina of via de QR code hiernaast en betaal € 8,50 (meer informatie in het formulier) voor 27 april. Wij zorgen dan dat je ingeschreven wordt bij de Avond4daagse met OBS Hagen. Wat je hiervoor terugkrijgt zijn 4 gezellige wandelavonden met iedere dag een rustpost met wat lekkers en een medaille zodra je de finish gehaald hebt!

Volwassenen meelopen

Afgelopen jaren hebben we gemerkt dat het lastig is om alle kinderen er bij te houden. Vooral op de rustplekken waar het een redelijke chaos is en iedereen nog net als we moeten vertrekken moet plassen. We vragen je daarom je kind bewust aan iemand mee te geven die meeloopt en kan zorgen dat je kind mee komt. De organisatie vanuit school loopt mee om te trachten in 1 keer goed te lopen, niet om kinderen te begeleiden.

Verder nog vragen?

Mocht u vragen hebben, stuur dan even een WhatsApp of SMS naar Sander via 06-12860686 (liever niet bellen want onbekende nummers worden niet aangenomen). Kijk daarnaast voor de meest actuele informatie ook regelmatig even op de Facebookpagina (https://www.facebook.com/avondvierdaagsedoetinchem/) en/of website van Avondvierdaagse Doetinchem (https://a4d-doetinchem.nl/).

Brief liever downloaden

De brief is te downloaden als pdf. Klik op de onderstaande knop om de brief te downloaden.