Kinderopvang Hagen

Ben jij op zoek naar een peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) in Doetinchem? Zoek je een veilige en inspirerende plek waar jouw kind zich thuis voelt en plezier heeft? Een plek waar je zoon of dochter zich gelukkig en gewaardeerd voelt? Dan ben je bij Hagen aan het juiste adres. Op een paar minuten loopafstand van het Slingeland Ziekenhuis vind je onze peuterspeelgroep. En zit je kind op basisschool Hagen en heb je buitenschoolse opvang nodig? Dan mag je kind gezellig komen spelen bij onze BSO-locatie Het Noorderlicht, in de groene wijk Bezelhorst.

  • Peuterspeelgroep op loopafstand van het Slingeland ziekenhuis in Doetinchem
  • Voor kinderen van 2 tot 13 jaar
  • Fijne en nauwe samenwerking met basisschool Hagen
  • Gratis taxivervoer van basisschool Hagen naar BSO Het Noorderlicht
Openingstijden
Maandag
08:30 – 12:30
Dinsdag
08:30 – 12:30
Woensdag
08:30 – 12:30
Donderdag
08:30 – 12:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Adres
van Gorkomhof 1
7009 CZ Doetinchem

Tel: 06 – 47 17 78 37
E-mail: psghagen@kinderopvangspelenderwijs.nl
LKR: 217424247

Peuterspeelgroep

Als jouw peuter bij onze peuterspeelgroep komt, komt het in een kleinschalige en huiselijke omgeving terecht. De ruimte is overzichtelijk en voor ieder kind is er wat te doen. Zo hebben we een gezellige huishoek, een stoere bouwhoek en een inspirerende themahoek. Iedere dag komen er maximaal 14 kinderen spelen. We bieden peuters leuke activiteiten aan in een rijke speel- en leeromgeving.

Onze peutergroep biedt voor- en vroegschoolse educatie (VVE). In dit leerprogramma besteden we extra aandacht aan taalontwikkeling, rekenvaardigheid, motorische ontwikkeling en sociaal-emotionele ontwikkeling. Onze pedagogisch medewerkers zijn speciaal opgeleid om ieder kind op zijn eigen manier, in zijn eigen tempo te begeleiden. Zo maken alle peuters een zo goed mogelijke start op de basisschool.

BSO

Zit jouw kind op basisschool Hagen? Dan kan hij gebruik maken van de voorschoolse opvang op onze locatie. We starten de dag rustig met een gezellig ontbijt voordat je kind naar de klas gaat. Na schooltijd kan jouw kind gebruik maken van onze buitenschoolse opvang Het Noorderlicht. Hiervoor regelen wij gratis taxivervoer.

Jouw kind voelt zich zeker bij thuis bij onze BSO, die huiselijk oogt. We hebben een ruim aanbod van stimulerend spelmateriaal dat aansluit bij de verschillende leeftijden en interesses. En jouw kind mag meedenken over de activiteiten die we organiseren.

In de vakantie bedenken we samen met de kinderen een leuk en gevarieerd vakantieprogramma.